úterý 17. ledna 2012

Zabydlené hnízdo

Není nad to, udělat si hezky pohodlí, hodit nožky na case, klávesnici na klín a datling! v pohodlíčku vlastní pracovny. Chybí už jen ten druhý pár rukou, které by zároveň třeba šily, případně háčkovaly a páchaly další nepřístojnosti, ovšem nemůžeme mít všechno. Dokonalost vede ke stagnaci a ta k zániku.
Každopádně téměř definitivně bydlíme. Ještě zbývá pověsit obrázky, vyhrabat fotky, které jsme si slíbily také pověsit, koupit vhodnou záclonu (byť si na stažené žaluzie začínám zvykat) a hnízdo je definitivně zabydlené. Dnes jsme se totiž se sestřičkami navzájem dokopaly k činu, koupily nezbytnou blbůstku a virtualita si nyní nemůže být před námi jista už ničím. Jsme totiž online.
Což mimo jiné znamená, že čistě hypoteticky by mohlo přibýt i písmenek tady ve Hvozdu. Nebudeme to nijak přehánět - třeba na povídání o psaní máme Sikara a na recenzování zase Elinor, takže se spoustě článků prostě vyhneme pouhým odkazem (případně komentářem, zase takový suchaři být neumíme). 
Vlastní texty, především povídky, si chráníme pro soutěže. Sice ano, zvlášť jeden text se chce mermomocí nechat zveřejnit, ale na to nemá až do vyhlášení výsledků nárok. A ostatní texty, které jsou momentálně v různém stádiu rozpracovanosti, spadají do té samé kategorie. Letos se zkrátka opět sbírají čárky za účast (na cokoliv dalšího se bojím bojím pomyslet vzhledem k tomu, co mi ke čtení posílá Sikar, pazgřivec jeden nenasytný!).
Zabydlené hnízdo znamená i veškerý korálkový materiál pěkně po ruce. Taky pod rukama, vedle ve skříni, v zásuvkách u stolu, zkrátka všude, kam se k němu dá snadno dostat (a dojet na kolečkové židli, právě proto ji taky mám). Taky k lepidlům, lakům, barvám a drátkům, které jsou zapotřebí při výrobě broží, najdou se tady i klubíčka a klubka přízí včetně šesti megacívek vymazlených přízí (díky, Ginny!) a ano, už sem postupně tahám i nasyslené zásoby látek. Zkrátka a dobře, poupravíme ještě pár peříček, sem a tam plácneme poslední hrst mechu a hnízdečko je hotové.

2 komentáře:

  1. Ale tak... Jodidova mailová schránka by nějaká ta písmenka snesla... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odpoledne, Jodide, odpoledne. Sama jsem zvědavá, co mi na to řekneš. Počáteční euforie je pryč a už bych do toho textu zase rýpala...

      Vymazat